طرز تهیه پوره انبه برای نوزاد

  • منتشر شده در آبان ۲۰, ۱۴۰۳
  • بروز شده در آبان ۲۰, ۱۴۰۴
  • نویسنده: حسین باباشاهي
  • دسته‌بندی: مقالات آموزشی

طرز تهیه گام به گام پوره انبه برای نوزاد

انتخاب و آماده‌سازی انبه

اگر از انبه تازه استفاده می‌کنید:

یک انبه کامل رسیده را انتخاب کنید. آن را با دقت بشویید و با یک چاقوی تیز از دو طرف هسته اصلی برش بزنید.

میوه را مکعبی برش دهید بدون آن که پوست را جدا کنید. پوست را به سمت بیرون فشار دهید تا تکه‌های مکعبی شکل جدا شوند. سپس با چاقو آن‌ها را از پوست جدا کنید.

اگر از انبه منجمد استفاده می‌کنید:

مقدار مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. آن را به یکی از روش‌های زیر ذوب کنید:

روش اول: از شب قبل در یخچال بگذارید. روش دوم: ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق قرار دهید. روش سوم: در مایکروویو قرار دهید (تا حدی که فقط یخ آن باز شود).

مخلوط کردن

تکه‌های انبه را داخل مخلوط‌کن بریزید. هیچ مایع اضافی در این مرحله نریزید (آب طبیعی خود انبه برای پوره کردن کافی است). درجه دستگاه را روی سرعت متوسط تا بالا قرار دهید. تا زمانی که پوره کاملاً یکدست و نرم شود ادامه دهید (حدود ۱ تا ۲ دقیقه).

تنظیم قوام (در صورت نیاز)

اگر پوره بعد از مخلوط کردن باز هم غلیظ بود؛ ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب جوشیده سردشده، شیر مادر یا شیر خشک به آن اضافه کنید. دوباره به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا قوام آن کاملاً صاف و مناسب برای نوزاد شود.

پوره را می‌توانید بلافاصله به کودک بدهید یا با غذاهای دیگر مانند فرنی، ماست یا پوره سیب مخلوط کنید.

نگهداری و ذخیره‌سازی پوره انبه برای نوزاد

برای نگهداری در یخچال:

پوره را در یک ظرف درب‌دار بریزید. حداکثر به مدت ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است.

برای نگهداری در فریزر:

پوره را در قالب یخ بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید. بعد از ۴ تا ۶ ساعت تکه‌ها را از قالب جدا کنید. آن‌ها را در یک کیسه فریزر قرار دهید و تاریخ بزنید. این پوره تا ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری است.

استفاده از پوره منجمد انبه

به تعداد مورد نیاز از تکه‌های پوره منجمد بردارید. آن را شب قبل در یخچال قرار دهید تا آرام ذوب شود یا در ظرفی به روش بن‌ماری گرم کنید. هرگز پوره را مستقیم روی حرارت بالا گرم نکنید زیرا مواد مغذی آن از بین می‌رود.

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *